Naailes

Momenteel worden er geen naailessen aangeboden!

Ontdek uw eigen creatieve talent en meld u aan voor naailes

Heeft u zin om uw eigen kleding of accessoires te maken op de naaimachine? Kom dan op naailes bij Naaiwinkel Dokter ZigZag.

De opzet van onze lessen is dat u zelf bepaalt wat u gaat maken, en hierbij hulp van onze ervaren docente krijgt wanneer u dit nodig heeft. U en uw omgeving zullen versteld staan van de creaties die uit uw handen ontstaan!

Beginner of gevorderd?

Heeft u reeds ervaring op de naaimachine dan kunt u meteen aan de slag met uw eigen project. Voor beginners hebben wij een kort programma waarmee u snel de naaimachine en de mogelijkheden leert kennen.

Faciliteiten en lestijden

De naailessen zijn voor maximaal 5 personen (max 4 voor kindernaailes) en worden gegeven in de winkelruimte van Naaiwinkel Dokter ZigZag, naailessen duren 2 uur en worden verzorgd op de volgende tijdstippen:

  • Momenteel zijn er zeker t/m de zomer 2021 door de corona-crisis geen naailessen!

Onze lesruimte is ingericht om comfortabel te kunnen werken aan uw creatie, de ruime werktafel biedt plaats aan maximaal 5 personen en er is o.a. een kniptafel en strijkgelegenheid aanwezig. U kunt gebruik te maken van een van onze naaimachines en lockmachine maar u heeft ook de mogelijkheid uw eigen naaimachine mee te brengen.

Indien een naailes vol is, kunt u zich toch opgeven. Wij plaatsen u op de wachtlijst en u hoort ongeveer 2 weken vooraf wanneer er plaats is en u  kunt starten.

In onze winkel is een ruime collectie modetijdschriften waarvan u gratis gebruik kunt maken.

Kosten en voorwaarden

VOLWASSENEN

De naailessen voor volwassenen kosten €50,- per kalendermaand, dit lesgeld dient voor of uiterlijk tijdens de eerste lesdag van de maand betaald te zijn. Eenmalig vragen wij ook een borg van €25,- , deze krijgt u terug als u stopt met de lessen. Betaling kan plaatsvinden door overschrijving of betaling (contant of pinnen) in de winkel.

De lessen zijn inclusief koffie, thee of limonade. Voor het gebruik van een van onze naaimachines of lockmachine vragen wij €1,- per keer. Stoffen, fournituren en andere materialen zijn voor eigen rekening, er bestaat de mogelijkheid om deze ten tijde van de les in onze winkel aan te schaffen.

De naailessen zijn eenmaal per week op een vaste dag en tijd. Bent u een keer verhinderd dan kunt u deze les op een ander tijdstip inhalen, mits er plaats is. Dit dient u wel minimaal 24 uur van tevoren aan te geven. Bij niet tijdig afmelden vervalt het recht op inhalen, uitgezonderd bij acute oorzaken zoals ziekte. Het inhalen van een gemiste les dient binnen 2 weken te geschieden, u kunt dus niet onbeperkt inhaallessen opsparen.

Voor het opzeggen van de lessen hanteren wij een opzegtermijn van 2 weken. Opzeggen wordt persoonlijk bij docente of eigenaar van de winkel gedaan.

Wij hebben een zomerstop van de naailessen tijdens de schoolvakantie van de basisscholen, gedurende deze periode betaald u uiteraard geen lesgeld.

KINDEREN

Kindernaailessen kosten €60,- per 4 lessen (strippenkaart), en zijn inclusief het gebruik van een naaimachine en fournituren (exclusief stoffen). De maximale groepsgrootte is 4 kinderen. Verdere voorwaarden zijn hetzelfde als bij de naailessen voor volwassenen.

Meld u snel aan!

U kunt zich eenvoudig aanmelden voor naailessen door een mail te sturen naar info@dokterzigzag.nl. Vermeld in uw mail graag ook uw voorkeurstijdstip en gewenste startdatum voor uw lessen en of uw een eigen naaimachine wilt meebrengen. Wij reageren dan binnen 24 uur of er plaats is en of u kunt starten. Is er geen plaats dan kunnen wij u op de wachtlijst plaatsen.

Voor het aanmelden kunt u uiteraard ook langskomen tijdens openingstijden van Naaiwinkel Dokter ZigZag, of bellen met 076-5213634.