Naai- en Lockmachinereparatie

Ontdek onze vakkundigheid op het gebied van onderhoud en reparatie van naaimachines en Lockmachines

Zit uw naaimachine of lockmachine in de lappenmand? Of wilt u juist voorkomen dat hij straks steken laat vallen? Dan is Dokter ZigZag geknipt voor u! In de praktijk van Dokter ZigZag is uw machine in vakkundige handen. Zowel ter preventie als het behandelen van kuren en klachten.

Dokter Zigzag-NaaimachineReparatieOnderhoud

 

Kom snel langs!

Kom dus snel langs in Naaiwinkel Dokter ZigZag in Breda om uw naaimachine of lockmachine weer tiptop in orde te laten maken of voor een periodieke onderhoudsbeurt (voorkomen is beter dan genezen!).

 

 

 

Haal- en brengservice

Mocht u problemen hebben met het vervoer van uw naaimachine of lockmachine dan komen wij de machine kosteloos bij u halen en weer terugbrengen (tot 15 km). Belt u naar onze winkel voor een afspraak (076-5213634).

Prijslijst

Onderhoud en reparatie naaimachine of lockmachine
 Basisprijs servicebeurt naaimachine*  € 64,50
 Basisprijs servicebeurt lockmachine*  € 69,50
 Onderzoekstarief reparaties**  € 25,00

 

* voor elke afstelling van de naaimachine tijdens een servicebeurt (kerkraam, grijpertijd, naaldpositie, etc. ) wordt een klein bedrag extra in rekening gebracht. Inrijgen en afstellen van draadspanningen van een lockmachine is inclusief.

** het onderzoekstarief wordt in mindering gebracht op de uiteindelijke reparatie of, bij niet doorgaan van de reparatie, op het aanschafbedrag van een nieuwe naaimachine in de winkel.